Szenvedélyem a coaching!

Be kell vallanom, nekem szenvedélyemmé vált a coaching!

Képzelje el a következőt: Megérkezik az ügyfél. Ez az első, vagy a második találkozás. Beszélgetünk, illetve ő beszél, én pedig többnyire „csak” kérdezem. Haladunk az elakadás, a probléma feltérképezésében. Időnként megnézzük több szempontból is az aggályos témákat vagy akár át is keretezzük ezeket.
Megfogalmazza, hogy mi a célja és elindulunk arra. Immár nem problémáról beszélünk, hanem feladatról.
Az idő múlik, feszülten figyelek, értőn kérdezek… És egyszer csak apró csoda történik: megtaláljuk a problémából kivezető út elejét…
Az idő megáll, a munka lázasan folyik tovább… Van, hogy riadtan vesszük észre: letelt a mai coaching ideje. De előfordult már az is, hogy az ügyfelem felkiált: „Itt most hagyjuk abba, indulok, hogy megvalósítsam azt, ami mellett szívvel-lélekkel elköteleződtem!"
Gyors időpont egyeztetés, hogy mikor jön újra, és elviharzik…
Jegyzeteimet kiegészítem, csendben összeszedem a kávés/teás csészéket, és hálás szívvel örülök annak, hogy igen, sikerült, jó eséllyel megváltozik egy újabb ember élete!
 

Szeretné átélni a CSODÁT?

Sajátos, eddig sosem látott nyereményjátékra invitálom Önt!

Szeretne ajándék coachingot nyerni? Lájkolja a Gondalatindító Coaching Facebook  oldalát, illetve ossza meg ezt a képet! Kettő szerencsés nyertes INGYENES, 3X1 órás coachingot kap! Sorsolás 2013. május 15-én!

A képre kattintva a Gondolatindító Coaching Facebook-os oldalára jut.

Nincs más dolga, csak a fejlécben a "Tetszik" gombra kattintani és megosztani a nyereményjátékunkkal kapcsolatos felhívást.

A nyerteseket a Facebook-on küldött üzenetben értesítjük!

A coching helyszíne választható: Baja, vagy Budapest lehet.
A nyeremény át is ruházható, és 2013 december 31-ig használható fel

Ossza meg a véleményét

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük