Szenvedélyem a coaching!

Be kell vallanom, nekem szenvedélyemmé vált a coaching!

Képzelje el a következőt: Megérkezik az ügyfél. Ez az első, vagy a második találkozás. Beszélgetünk, illetve ő beszél, én pedig többnyire „csak” kérdezem. Haladunk az elakadás, a probléma feltérképezésében. Időnként megnézzük több szempontból is az aggályos témákat vagy akár át is keretezzük ezeket.
Megfogalmazza, hogy mi a célja és elindulunk arra. Immár nem problémáról beszélünk, hanem feladatról.
Az idő múlik, feszülten figyelek, értőn kérdezek… És egyszer csak apró csoda történik: megtaláljuk a problémából kivezető út elejét…
Az idő megáll, a munka lázasan folyik tovább… Van, hogy riadtan vesszük észre: letelt a mai coaching ideje. De előfordult már az is, hogy az ügyfelem felkiált: „Itt most hagyjuk abba, indulok, hogy megvalósítsam azt, ami mellett szívvel-lélekkel elköteleződtem!"
Gyors időpont egyeztetés, hogy mikor jön újra, és elviharzik…
Jegyzeteimet kiegészítem, csendben összeszedem a kávés/teás csészéket, és hálás szívvel örülök annak, hogy igen, sikerült, jó eséllyel megváltozik egy újabb ember élete!
 

Szeretné átélni a CSODÁT?

Sajátos, eddig sosem látott nyereményjátékra invitálom Önt!

Szeretne ajándék coachingot nyerni? Lájkolja a Gondalatindító Coaching Facebook  oldalát, illetve ossza meg ezt a képet! Kettő szerencsés nyertes INGYENES, 3X1 órás coachingot kap! Sorsolás 2013. május 15-én!

A képre kattintva a Gondolatindító Coaching Facebook-os oldalára jut.

Nincs más dolga, csak a fejlécben a "Tetszik" gombra kattintani és megosztani a nyereményjátékunkkal kapcsolatos felhívást.

A nyerteseket a Facebook-on küldött üzenetben értesítjük!

A coching helyszíne választható: Baja, vagy Budapest lehet.
A nyeremény át is ruházható, és 2013 december 31-ig használható fel

Megoldást indító gondolatok...

Lételemünk a megoldások világában a kreativitás. Ha átnézte ezt a honlapot, akkor már talán rájött, hogy az újszerű kihívások érdekelnek bennünket igazán. Közel 30 éves vállalkozói tapasztalattal, folyamatos fejlődés közepette egyre több embernek adunk segítséget álmai megvalósításához, legyen az egy polgármesterré válás, egy újszerű webáruház indítás, vagy nyomdai tervezés, kivitelezés, esetleg webfejlesztés, videókészítés és ide jöhetne az „stb”, de mi azt nem szeretjük használni :-)

Kapcsolat
Scroll to Top