megvalósuló

Álmok

Van, hogy a saját álmainkat valósítjuk meg, de szép számmal akad olyan is, amikor másokét…

Az újdonság éltet bennünket!

Jók, jók a régi bevált utak –járunk nem egyet magunk is– de mégis csak az az igazi, ha valahol úttörők lehetünk. Egyik kedvenc idézetünk, nem is tudjuk kitől származik: „A hegy lábánál a porban játszadozom, de időnként a hegy csúcsára jelet teszek!”

Image
A teljesség igénye nélkül

Mivel is foglalkozunk?

Legújabb: Mikulásfarm!

Igen, ez a legújabb régi-új projet, gyökeres változtatással. A részletekért kattints a "LEGÚJABB: MIKULÁSFARM" feliratra.

Coaching

Alapvetően üzleti coachingok keretében segítjük az ügyfeleink álmainak megvalósulását. Fókuszban jellemzően a kiégésmentes, örömteli, produktív mindennapok vannak. A megoldások keresésében komoly szerepet kap a kreativitás.

V.V.I.

azaz Vállalalti Vitalitás Index az újgenerációs szervezeti és vezetői analízis. Békési Gáborral, ennek a zseniális felmérési lehetőségnek a megalkotójával dolgozunk együtt. A részletekért keressen bennünket!

Polgármester leszek?!

Mi nem leszünk polgármesterek, de akik hozzánk fordulnak esélynövelő tanácsokért, azoknak immár több mint tíz éve hathatós segítséget nyújtunk.

Ajándékok zenészeknek

Egy saját ötlet alapján felépített és folyamatosan fejlesztett webáruház. Érdemes olyan szemmel nézni, hogy bizony még mindig vannak olyan piaci rések (vevői célcsoportok, termékek, szolgáltatások), ahol tud az ember valami egyedit is adni, és nem kell a sok száz webáruházzal árakban versenyezni...

Ötletek, grafikák, nyomda

Lassan három évtizede építünk fel jó ötletek alapján nyomdai gyártási projekteket. Könyveket, újságokat, termékkatalógusokat, prospektusokat, plakátokat, és még sorolhatnánk, hogy mi mindent készítettün a mögöttünk álló egy emberöltő alatt...

Fotó, videó

Szőke Tamás vagyok, és tíz éves korom óta fotózok. Fotóim könyvek, újságok, prospektusok, plakátok, és még ki tudja, hogy milyen offline és online felületek díszítésére, illusztrálására szolgáltak, s szolgálnak ma is. Videókat több mint tíz éve készítünk. Az ötlettől a felvételeken keresztül az utómunkákig bezárólag teljeskörűen.

Szerencsés ember

Végül, de nem utolsó sorban egy szemlélet, egy sajátos gondolatindítás az élet egy különleges szegmenséből...

Megoldást indító gondolatok...

Lételemünk a megoldások világában a kreativitás. Ha átnézte ezt a honlapot, akkor már talán rájött, hogy az újszerű kihívások érdekelnek bennünket igazán. Közel 30 éves vállalkozói tapasztalattal, folyamatos fejlődés közepette egyre több embernek adunk segítséget álmai megvalósításához, legyen az egy polgármesterré válás, egy újszerű webáruház indítás, vagy nyomdai tervezés, kivitelezés, esetleg webfejlesztés, videókészítés és 2021 decemberétől a Mikulásfarm projekt, és ide jöhetne az „stb”, de mi azt nem szeretjük használni :-)

Kapcsolat
Scroll to Top