Végre találkozhatsz a mikulással 2023-ban is!

Gyere el!

Ho-ho-ho Hol is vagyunk? 🙂

A Mikulásfarm várja a gyerekeket!

Már harmadik éve Baján is el lehet látogatni a Mikuláshoz! Sőt! Ennek a Mikulásnak, még a szakálla is igazi, és mikulásszív dobog benne!
37 év* után már nem én megyek hozzátok, hanem ti jöhettek hozzám!
Kérlek tanulmányozzátok át alaposan ezt az oldalt, mert fontos információkat osztok meg veletek a Mikulásfarmról és a találkozás lehetőségéről! (Az oldal frissítve: 2023.11.18. 19:18)

A legfontosabb információk 2022!

Mit kell tudnod a Mikulásfarmról és a találkozás lehetőségéről a Mikulással?

Legfrissebb - katt ide>>>

A Facebook oldalunkon kommunikálunk gyakrabban

2023 aktuális árak:

A családi belépő ára 7.500,- Ft/család, maximum 5 főig. Minden további fő1.200,-Ft A bölcsis, óvodás, iskolás csoportok árai 1.500,- Ft/fő.

2023-ban is:

1, 2100 négyzetméteren várunk benneteket!

2, Elindult a… -meglepetés!

3, Íjászat, kézműveskedés, cipőhajító verseny, Mikuláskenyér sütés óvodai, iskolai, vagy akár baráti csoportok részére! Hívj!

+meglepetések!

YouTube csatornám>>>

Iratkozz fel te is, hogy ne maradj le egyetlen videóról sem!

Facebook oldalam>>>

Érdemes kedvelni/követni a Facebook oldalt is, a legfrissebb infók itt vannak

Mettől meddig?

2022.12.03-tól várhatóan 2022.12.10-ig várjuk a látogatókat. Időpontfoglalás már 2022.11.15-tól lehetséges a +36702113178 telefonszámon reggel 9:00 - 20:00 között. (Javasoljuk a mielőbbi időpont foglalást!)

Nyitva:

2022.12.0tól várhatóan 2022.12.0. között reggel 9:00-20:00-ig. Külön kérésre lehetőség van már novemberben is látogatást tenni nálam, családoknak, óvodai csoportoknak, iskolai osztályoknak! Ebben az esetben lehet íjászkodni, kézműveskedni, stb. HÍVJATOK! +36702113178

Hol található?

Baján, a belvárostól nem messze, egy stílusos családiház közel 300 négyzetméteres udvarán + az 1900 négyzetméteres kertben. A cím: Baja, Szent Antal utca 107/a

Hogyan látogatható?

Kizárólag előzetes bejelentkezés alapján látogatható. Bejelentkezés a +36702113178 telefonszámon.

Hogy kell elképzelni egy ilyen találkozót?

Az előzetesen leegyeztetett időpontra érkeztek. Kapu nyílik, jó házigazdaként a Mikulás fogadja a vendégeket és beinvitál benneteket. Megmutatja a csodás birodalmát, s közben kötetlenül lehet vele beszélgetni. Be lehet lesni a lakásába, lehet vele együtt valamit nassolni és meleg teát inni, esetleg csettegőzni! Van egy-két játék is, no meg olyan meglepetések, amelyeket most még nem árulunk el. Természetesen szívesen meghallgatja a verseket, énekeket is

Szelfi és egyéb fotó?

Természetesen! Külön kérésre mi magunk elkészítjük a fotót a családról, vagy csoportól. (Ez ajándék, tehát nincs külön költsége.)

Ajándékátadás?

Igen, megoldható! Amikor megérkeztetek, szinte észrevétlenül át tudjátok adni a gyermeketeknek szánt ajándékot a manónak, amit aztán a Mikulás fog odaadni annak, akinek szántátok. (Bővebben telefonon.)

Krampusz lesz-e?

Nem lesz krampusz! Ez a Mikulás nem a megfélemlítés pedagógiájában hisz. Ijesztgetés helyett jó élményekre törekszünk!

Profi ez a Mikulás? 🙂

Szerinted? 37 évvel ezelőtt kezdtem, az eltelt több mint egy emberöltő alatt sok ezer gyermekkel találkoztam. Mosolyok, nevetés és hálás szülők tekintete kísért ezen az úton.

A "piszkos" anyagiak...

Az elmúlt 35 évig nem kellett senkinek sem fizetnie, jófejségből és az élmény miatt mentem és találkoztam a gyerekekkel. 2021 óta viszont kell fizetni az élményért, hiszen maga a farm létrehozása, fejlesztése is több százezres tétel...

Az árak (óvodai, iskolai csoportok):

Bölcsis, óvodás, alsótagozatos csoportok esetén 1.500,-Ft/fő, de minimum 10 fő esetén tudtok jönni és maximum 20-24 főig. Ebben nincsenek benne a kisérő pedagógusok, akikből kettőt-hármat tudunk ingyenesen fogadni. Látogatás időtartama: 40+10 perc ajándék!

Az árak (Családok, barátok):

Belépő: 7.500,- Ft Ez az ár maximum 5 fő látogatásának ára. Minden további személy +1.00,- Ft Maximális létszám 10 fő! Látogatás időtartama: 20+5 perc. (A 7.500,- forintos belépő egy-két fő esetén is ennyi.) Ha hosszabb időt szeretnétek a Mikulásnál tölteni, akkor ez ügyben hívjatok lécci!

V.I.P. lehetőségek

Igen, van lehetőség exluzív találkozásra, hosszabb időtartamban, vagy akár egy kis szülinapi zsúr is megoldható, vagy egy gyermekközösség játékos csapatépítése, és még sorolhatnám, de ez ügyben mindenképpen egyeztessünk telefonon! +36702113178

Számla?

Szolgáltatásunkról természetesen tudunk számlát adni. Amennyiben számlaigényed van, akkor küldd el SMS-ben a számlázási adatokat már előre, hogy ne a látogatás során veszítsünk ezzel értékes perceket! (Elektronikus számlát állítunk ki, e-mailban küldjük.) Ha nincs szükségetek számlára, akkor nyugtát adunk.

Végül, de nem utolsó sorban

Minden programrész kint a szabadban van. Így az esetleges vírushelyzet miatt sem kell aggódni, a kockázat minimalizálva van. Azt pedig ugye kérnünk sem kell, hogy beteg gyermeket ne hozzatok...

Te hol szeretnél ülni?

Érkezik még ide egy nagy fenyőfa és még sok száz led, meg... No de azok már tényleg meglepetések! (A kutyusok biodíszletek -jelentsen is az bármit- természetesen a találkozóknak nem résztvevői 🙂

Kapcsolatfelvétel Írásban

Megoldást indító gondolatok...

Lételemünk a megoldások világában a kreativitás. Ha átnézte ezt a honlapot, akkor már talán rájött, hogy az újszerű kihívások érdekelnek bennünket igazán. Közel 30 éves vállalkozói tapasztalattal, folyamatos fejlődés közepette egyre több embernek adunk segítséget álmai megvalósításához, legyen az egy polgármesterré válás, egy újszerű webáruház indítás, vagy nyomdai tervezés, kivitelezés, esetleg webfejlesztés, videókészítés és 2021 decemberétől a Mikulásfarm projekt, és ide jöhetne az „stb”, de mi azt nem szeretjük használni :-)

Kapcsolat
Scroll to Top