Mi járt a fejembe, már néhány napja?

"Mi jár a fejedben?" -kérdezi a Facebook és arra vár, hogy megoszd a barátaiddal, ismerőseiddel, sőt akár ismeretlenekkel is…
Mit is? Hát saját magad! A legutóbbi Facebook-os bejegyzésemet osztom meg most, elnézést kérve a tegező módért!
mi_tart_vissza_630
Mi tart vissza attól, hogy valóban azt add egy-egy posztban, ami téged foglalkoztat, sőt tovább megyek: Mi tart vissza attól, hogy magadat, a gondolataidat, a téged foglalkoztató kérdéseket tolmácsold?
Hogy leírd, amire büszke vagy, s megoszd a jövőre vonatkozó elképzeléseidet, terveidet?

Vagy hagyjuk? Maradjanak a gazdátlan kutyusok, a kivert macskák, az elérhetetlen álomüdülések képei? A mások által készített videók, az erős szavakkal leírt hangzatos idézetek, utasítások, hogy hogyan éld az életed?

Megosztod az órákat kínáló cég fotóit annak reményében, hogy te leszel a nyertese a képen látható vekkernek, vagy éppen annak a szépségversenynek, amely nem is szépségről szól, hanem arról, hogy ki tud több lájkolót szerezni?

Értékesnek tartod magad?
Mi tart vissza, hogy értékteremtő légy ebben a virtuális világban is?

Kérem, akinek nem inge, ne vegye magára, hanem ossza meg ezt
a bejegyzést! 🙂    …és az is ossza meg, akire illik ez az "ing"! 🙂

 

-t-)

Ossza meg a véleményét

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Megoldást indító gondolatok...

Lételemünk a megoldások világában a kreativitás. Ha átnézte ezt a honlapot, akkor már talán rájött, hogy az újszerű kihívások érdekelnek bennünket igazán. Közel 30 éves vállalkozói tapasztalattal, folyamatos fejlődés közepette egyre több embernek adunk segítséget álmai megvalósításához, legyen az egy polgármesterré válás, egy újszerű webáruház indítás, vagy nyomdai tervezés, kivitelezés, esetleg webfejlesztés, videókészítés és ide jöhetne az „stb”, de mi azt nem szeretjük használni :-)

Kapcsolat
Scroll to Top