A Gondolatindító Kft további tevékenységei

Töprengtünk, hogy mit is osszunk meg Önnel ezalatt a menüpont alatt.


Csillogtassuk a nyomdai ismereteinket? Netán a két évtizedes tapasztalatot és jártasságot emeljük ki? Esetleg referenciákat adjunk?

Aztán döntöttünk és abban maradtunk, hogy elmondjuk Önnek, hogy az elmúlt két évtizedben annyit jártunk nyomdába, hogy a ruhánk, de talán még a bőrünk is átvette a nyomda sajátos illatát, bár van, akinek ez szag, de mi ezzel együtt szívtuk magunkba a tudást is.

Mindig foglalkoztatott bennünket, hogy mitől lesz szép egy nyomat, illetve, hogy melyek azok a kritikus pontok, ahol el lehet csúszni, a minőséget illetően. Tanáraink azok a nagyszerű gépmesterek, akik nap, mint nap ott állnak a nyomóművek mellett és kezük alatt születik a képeslap, a könyv, az újságok és megannyi nyomdai termék.

Kedvenc helyeink közé tartozik a kötészet. Ismerjük a ma használatos kötészeti munkák jó részét, szintén a legjobbaktól tanulunk, azoktól akik ott ülnek/állnak a csudabogár gépek mellett. (Bár egy melegfóliázó masina annyira nem is bonyolult.)

A tovatűnő 20 év alatt több millió példány újságunk készült el, sok ezer példány könyv, szórólap, prospektus, plakát és még ki tudja milyen nyomdai termékek.

Szóval, hol van már az az idő, amikor még a szegedi nyomdában időnként elindították az ólombetűs nyomdagépet és a dübörgő zaja oda csalta az új, a korszerű ofszet gépeken dolgozókat is?!

Mi akkor kezdtük tanulni a nyomdai alapismereteket. 1991-et írtunk.


S mit osszunk meg még?

Kisfilmes megoldásokat kínálunk!

Forgatókönyvet írunk, forgatunk, vágunk, narrációt készítünk, és egyéb utómunkákat végzünk.

Az elkészült kisfilmet igény esetén elhelyezzük az interneten és a keresők számára optimalizáljuk, honlapjára beillesztjük.

Néhány referencia: IDE kattintva>>>

S mindezek mellett itthon vagyunk az online világban, marketinggel és teljes körű projekt-felépítéssel, megvalósítással is foglalkozunk.
Lásd pl.: polgarmesterleszek.hu

Érdeklődését szívesen vesszük:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük írja be ezt a kódot:
captcha

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük