Vízítúra – ahogyan már annyiszor szerettem volna

Találkozunk 2013-ban? (Ez a cikkünk erre az éve (2012) okafogyottá vált., de reménységem van, hogy 2013-ban találkozunk!)

Szőke Tamás coachFelelős vezetőként hányszor fogadkozott már, hogy ki fog szakadni az őrületből, a rohanásból és legalább egy napra háta mögött hagyja a cégét?
S aztán minden ment tovább, pedig de jó lett volna…
Milyen jó lenne úgy elmenni egy szép vízitúrára, hogy semmit nem kell hozzá intéznem. Csak beülnék kora reggel az autómba és megérkeznék valami csodás környezetben. Kajak, vagy kenu várna és egy olyan útitárs, aki mindent elintézett, ismeri a vizet és nem mellesleg az út során, vagy a pihenőhelyeken professzionális beszélgetőtársam tudna lenni. Aztán ahol véget ér az út, ott már az én autóm várna, csak beülnék és indulhatnék haza. Feltöltődve, vidáman, új tervekkel, vagy legalább is néhány problémámat, elakadásomat megoldva.

Kérdezem: Mi tartja vissza, hogy a fenti gondolatsort tettekre váltsa?

Jöjjön velem! Én vagyok az, aki az elgondolást kényelmesen elérhetővé teszem Önnek!

Lépjen ki a taposómalomból, ígérem nem bánja meg! Olyan élményekkel gazdagodhat, amelyeket jelenleg csak a Gondolatindító Kft. kínál, illetve azon belül is én, Szőke Tamás, coach, akinek az egyik hobbija a vízitúrázás.

Egyelőre három -általam már többször is végigjárt- csodás útvonal közül választhat:

1, Vízitúra és coaching az Ipolyon. Indulás a tésai duzzasztótól a reggeli órákban, kényelmesen leevezünk, (itt-ott csorgunk) egészen a Dunáig és Szobon a kompkikötőben ér véget az utunk. Hozzávetőlegesen 33 kilométeres a táv. (Fontos információ: Az Ipoly vízszintjének ingadozása miatt ezt a túrát csak akkor tudjuk vállalni, ha megfelelő mennyiségű víz van a folyóban. Erről mi napi információkkal rendelkezünk, a túra napjának meghatározásában ez fontos szempont.)
 


Coaching a Duna legszebb szakaszán?2, Vízitúra és coaching a Duna egyik legszebb szakaszán! Indulás: Szobról a kompkikötőből, elhaladunk Zebegény mellett, majd a nagy kanyart bevéve megérkezünk a visegrádi Fellegvár alá, ahonnan jobbra "kanyarodva" Dunabogdány felé indulunk. Szentendréig tart ez a túránk, hozzávetőlegesen 36 kilométeres a táv.


3, Vizitúra Dél-Magyarországon. Indulás Dusnokról. (51 számú főút mellett található település, Kalocsától délre, kb. 20 kilométerre.)  Vajason evezünk egészen a Duna töltésig. Ott kivesszük a vízi járművünket, átballagunk vele a töltésen, újra vízre tesszük és pár perc múlva a Dunán vagyunk. Bajáig megyünk. A távolság így 33 kilométer.
(Erről a szakaszról van egy kis élmény-videónk is: http://www.youtube.com/watch?v=KMJHoPyijjw )


Mindhárom túra egy napos, reggeli indulással és késő délutáni érkezéssel számoljon. Természetesen lehetőség van a távot rövidíteni.
A túra közben, vagy a pihenőhelyeken coacholhatunk, ahogy Önnek leginkább megfelel.
A részvevők száma 2 fő, Ön és én!

Feltételek:
– alapfokú úszás tudás
– mentőmellény viselete a vízi út során

Ön választhat, hogy "egy hajóban evezzünk", azaz egy kenuval menjünk, vagy 1-1 túrakajakkal.
A vízi járművet, az evezőlapátokat, vízhatlan dobozokat, hordókat, a mentőmellényt, a főzőeszközöket, a frissítőket, a reggelit, ebédet, uzsonnát, kávét mi biztosítjuk.

Ennek a coachinggal egybekötött élménytúrának az ára 95.000 forint +ÁFa
Bruttó 120.650 Forint. (Elszámolható, a számla coachingról szól!)
2012 júniusában igénybe vett túra kedvezményes ára: bruttó 99.000 Forint.
Amennyiben cégétől-, vállalkozásától többen jönnének, kérje egyedi ajánlatunkat!

Ha felkeltettük az érdeklődését, illetve további információkat szeretne kapni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szőke Tamás
okl. busines- és art coach

Kapcsolatfelvétel:
(Ez még nem jelent semmiféle elköteleződést!)

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

Megnézhetjük Budapestet a vízről is, de ezt csak jól felkészült, gyakorlott túrázóval vállalom. A hajók hullámai a betonfalaknak köszönhetően nem nyelődnek el, így állandó hullámzásban, nagy odafigyeléssel lehet csak Budapesten hosszában átkelni. Ezzel kapcsolatos ajánlatunkat kérje a fenti üzenetküldő segítségével.

Fontos lehet: A nyári vízitúrákhoz elengedhetetlen egy jó minőségű UV szűrős napszemüveg, világos, szellős vékony öltözet (a leégés ellen) és ajánlott még egy váltás ruha, illetve esőköpeny, ha éppen az égiek fentről is küldenek vizet. A mentőmellényről, a kellő mennyiségű folyadékról, a jó minőségű hajóról és evezőlapátról nem is beszélve, de ezeket én intézem 🙂

| Kulcsszavak: Coach, coaching, vízitúra, problémamegoldás, vezetői coaching, Duna, Ipoly, Vajas, Szőke Tamás, kajak, kenu, teljes ellátás, élmény |

Ossza meg a véleményét

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük