Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Szakmai út, az utóbbi 22 év…

Szőke Tamás szakmai életútjának főbb állomásai:

1989-1991: Újságíró, a Bácskapocs című Bács-Kiskun Megyei hetilap főállású munkatársa, és a Mai Nap című országos napilap  vidéki  tudósítója.

1991 végétől  vállalkozó: ingyenes hirdetési lapok kiadója, reklámügynökség tulajdonosa, vezetője. Több száz tonnányi könyv, prospektus és újság nyomdai előkészítését irányította.

1995-től a Baja téréségében 45.000 példányban megjelenő T&Zs Hirdető ingyenes hirdetési hetilap főszerkesztője, résztulajdonosa. (2004-ben tulajdonrészét értékesítette.)

2006-ban indult a Gondolatindító Kft (valamikori Kreatív Szeretet Kft.), aminek azóta is fő tulajdonosa, ügyvezetője. Itt már az egyik fő profil a tanácsadás, illetve internetes projektek felépítése.

2008-tól a polgarmesterleszek.hu ötletgazdája, irányítója. A projekt sikeres, 2010-ben több száz olyan polgármester kezdte meg hivatali idejét, akik közvetve- vagy közvetlenül a Gondolatindító Kft. tananyagiból készültek fel a választásokra.

2010-től főleg az internet marketing dominál, tanácsadással és teljes körű kivitelezéssel.

2012-től okleveles business (üzleti) coach és Art (művészeti) mester coach.

2012 őszétől keresztény coach. (Erről bővebben itt tud tájékozódni.)

Személyes vallomása: "A coachingal kapcsolatban csak azt sajnálom, hogy miért nem ismertem meg már tíz évvel ezelőtt. Ez az a terület, ami teljes egészében illik az egyéniségemhez, szívesen és örömmel teszem a dolgom benne. Ezt látom a jövő legeredményesebb problémamegoldó és motiváló eszközének!"

Hobby: "Ez, amit csinálok, illetve fotózás, videózás, íjászat és nem utolsó sorban a speedbadminton."

Család: 22 éve nős, két nagyszerű leányzó apja 🙂

Privát honlap: szerencsesember.huGondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.