Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Menedékház coaching

Megfáradt vezetőknek ajánljuk a "Menedékház coaching"-ot, aminek keretében bő két nap pihenés mellett kerül sor a coachingra.

"Tavaszvégi lelki nagytakarítás"

(Frissítve: 2013.05.18.)

Mire gondolunk?

(Belvárosi hangulatos kis utca. A kis nyíl a bejáratot mutatja, az épület a parkosított udvar végében van. Az utcára, a járda fölé 15 méter hosszban nyúlik ki a borostyán. Az udvarban több mint 30 féle növény található, a két hatalmas fenyőfa társaságában)

Bajai, belvárosi, hangulatos kis házunk teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával és mini arborétum-udvarával várja Önt!
(Igény esetén autóját zárt udvarban, vagy riasztóval ellátott garázsban helyezheti el.)

Program:
1. nap: Érkezés a délutáni órákban, a lakás elfoglalása.
Estefelé rövid kötetlen beszélgetés egy hamisítatlan halászlé mellett, amelyre a vendégünk. (Ha úgy szeretné, akkor közösen főzzük az udvaron, vagy ha gondolja, elmegyünk étterembe. Ha a halászlét nem szereti, mást is választhat.)

2. nap: Önellátó reggeli, majd 10 órára megyek Önhöz. 10:00-11:30-ig coaching, majd önálló ebéd. (A közelben tucatnyi étterem található, de főzhet is, ha úgy tartja kedve.)
Ebéd után pihenés, és négykor találkozunk ismét egy másfél órás coachingra. Vacsora, esti program Önre bízva!

3. nap: ismét 10:00-kor találkozunk egy 90 perces coachingra, majd közös ebéd. Ebéd után rövid csavargás Baján és a Gemenci Dunaparton, majd rövid pihenő után hazaindulás.

A fenti "menetrend" egy elképzelés, természetesen teljes egészében az Ön igényeihez tudjuk igazítani.
Ha szeretné, horgászatot tudunk biztosítani, nyáron vizisportolási lehetőséget, speedbadminton játékot, vagy íjászkodást, esetleg parittyázást.

(Teljesen új, igényes, tágas, minimál stílusú coaching helyszín)

A lényeg, hogy Önt kizökkentsük a mindennapokból és felejthetetlen három napot tölthessen nálunk úgy, hogy közben problémamegoldás és fejlesztési lehetőség áll a rendelkezésére.

Ár: 120.000 forint+Áfa helyett bevezető áron csak 98.000 forint+Áfa/fő melyről számlát adunk, így az elszámolható, az Áfa visszaigényelhető. Kísérő, házastárs +40.000 Ft+Áfa, gyerekek, 20.000 Ft+Áfa gyermekenként.
(A szállás két ember számára kényelmes, de bővíthető, két felnőtt, két gyerek elhelyezésére is.) Az ár tartalmazza a három alkalmas coachingot 1fő részére, a szállást, az első napi közös vacsorát, a harmadik napi közös ebédet, illetve a szabadidős kikapcsolódás lehetőségeiből kettőt, kivéve a horgászatot. Továbbá az árban benne van a zárt udvar/garázs lehetősége, illetve, hogy az itt tartózkodása alatt nem kell a saját autóját használni. Ha tömegközlekedéssel érkezik és távozik, akkor természetesen az állomáson várjuk és oda visszük vissza.)

Nyitva: Egész évben! (2013.07.14.-én, a halászlé ünnepén a bő kétnapos "Menedékház coaching"-unk, alapáras, tehát 120.000 Ft+Áfa)
Előrendelést felveszünk! Kérésre további fotókat küldünk.
Lehetőség van kisebb csoport fogadására is (10 főig), ebben az esetben a szállás bajai szállodában oldható meg. Kérje ajánlatunkat!

Kapcsolatfelvétel:
Az érdeklődését, sőt a teljes Baján töltött idejét is bizalmasan kezeljük, arról másnak információt nem adunk ki!

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be ezt a kódot:
captcha

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.