Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Life coaching, életviteli coaching

A life coaching (vagy magyarosabban: életviteli “tanácsadás”) egy gyakorlatias és világszerte mind népszerűbb problémamegoldó és önfejlesztő módszer.
Célja, hogy átsegítse Önt a problémákon, s idővel még eredményesebb legyen a mindennapokban s nem utolsó sorban elégedettebb legyen az életével.

Ha Ön úgy érzi, hogy problémái már-már maguk alá gyűrik és szeretne egy jó megoldást találni rájuk, és erre hajlandó időt és pénzt áldozni, akkor kérem keressen engem.

Business– (üzleti) és art (művészeti) coachként végzek life coachingot is.

Ha elege van abból, hogy egyedül kell megküzdenie a problémákkal, kérjen segítséget tőlem!
Az Ön erősségeire építve, a jelenben élve, de jövőre koncentráltan fogjuk megtalálni a jó megoldást.

A teljesség igény nélkül néhány terület, amelyben a segítségére lehetek:
Döntésképtelenség, stressz, időgazdálkodás, önbizalomhiány, kommunikációs zavarok, kiégés, túlzott leterheltség, munka-magánélet egyensúlyának felborulása, asszertivitás, alulteljesítés

Tapasztalatból írom Önnek,  hogy megfelelő támogatással a legnagyobb életviteli változások is elérhetők. Elég hozzá a tudatosság, elszántság és önfegyelem.

Egy-egy life coaching alkalom 60-90 perc közötti, ára: 15.000 -25.000 Forint.
(Speciális kedvezmények igénybe vehetőek, de erről bővebben a nulladik*  találkozás során egyeztetünk.)

A legelső találkozást szokták nulladik* találkozásnak is nevezni. Ez INGYENES! Valójában ekkor ismerkedünk meg egymással, illetve a feladattal és a végén beszéljük meg az ülések sűrűségét és árait. Amennyiben a coaching folyamatán egy-egy ülés során elégedetlen  lenne a teljesítményemmel, az arra az ülésre kifizetett összeget 100%-ban visszafizetem!
Ez a 100%-os pénzvisszafizetési garanciánk!

Ha Önben még maradtak kérdések, kérem nézze át a honlap többi menüpontját is, vagy írjon nekem közvetlenül, az alábbi üzenetküldő segítségével:

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet

Kérjük írja be ezt a kódot:
captcha

Bármilyen kapcsolatfelvételt, megkeresést bizalommal kezelek, arról- és természetesen a coachingról sem adok ki információt harmadik személynek!


Barátsággal:
Szőke Tamás
coach

https://www.facebook.com/gondolatindito

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.