Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Még több információ rólunk és a Gondolatindító Kft.-ről.

2013.

Továbbléptünk, az üzleti coaching három területe a specialitásunk:
– Kommunikáció

– Marketing

– Burnout, azaz a kiégés

Bajai-, pécsi-, és budapesti saját coaching helyszínek.

 

Tisztelettel:
Szőke Tamás
coach

2012.

 

 

Továbbléptünk, a coaching világát ismertetjük és kínáljuk eredményes problémamegoldó megoldásként!
Természetesen a 2010.-ben leírtak is igazak, munkatársaim a jövőben is állnak megrendelőink rendelkezésére online marketing, kiadványszerkesztési és nyomdai megoldások területén.

 

Tisztelettel:
Szőke Tamás
coach

2012.02.17.

 

 

2010.

2010 ősze  fordulópont volt nekünk és a Gondolatindító Kft.-nek. Az őszi önkormányzati választások egy bő másfél éves projektet zártak le. ( www.polgarmesterleszek.hu )

Tanulságos tizennyolc hónap van mögöttünk. Talán a bizalom, a folyamatos tanulás, és a minőségi személyesség főpróbájának is tekinthetjük. Mindaz, amit megálmodtunk és aprólékosan kidolgoztunk, működött. Sikerre vittük az egyik saját ötletünket és a profiton túl, erkölcsileg is nyertünk. Sokat tanultunk érte és még többet belőle.

Működött, működik a személyes tanácsadás és mindaz a tudás, amit vállalkozóként, no meg emberként az utóbbi évtizedekben összegyűjtöttem. Ezt a projektet Radnai Bertalan munkatársammal közösen csináltuk. Megtanultunk szorgalmasan együttműködni. Ezt is sikernek tartjuk, amire alapozva újabb közös munkákat indíthatunk.

A Gondolatindító Kft. eddig is készített céges arculatokat, adott ki saját újságokat, fotóztunk, videóztunk, és még honlapokat is építettünk. De a tanácsadás néhány, hozzánk közel álló vállalkozás vezetőivel folytatott eszmecserére korlátozódott.

A fordulópontnak azt tekintjük, hogy bár továbbra is csináljuk, amit eddig, de mindezt minőségi személyességgel, illetve minőségi tanácsadással megalapozva.

Megéltük, hogy Ügyfelünk nem csak egy cég vezetője vagy tulajdonosa, hanem elsősorban EMBER, aki igényli a figyelmet, és megbízható üzleti partnerre vágyik. Emberileg és szakmailag egyaránt. Eddigi, de főleg az ezutáni munkánk során kiemelten kezeljük az üzlet keretében is az emberi kapcsolatainkat. Hitünk szerint ezzel az ügyfeleink eredményessége is növekedni fog, hiszen több időt szánunk problémájuk mélyebb megismerésére, a gondolatindításra, a közös út keresésére, és a még jobb megoldásra. Ez persze azzal is jár, hogy kevesebb partnerre lesz időnk, de meggyőződésünk, hogy a kevesebb itt is több.

Naponta képezzük magunkat, hogy a fő irányvonalat jelentő internetmarketingben, -vagy nevezzük online marketingnek- még jobbak lehessünk. Tesszük ezt a megrendelőink sikeréért, és nem utolsó sorban az önbecsülésünk miatt is.

A közelmúltba Berci kollégámmal beszélgetve arra jutottunk, hogy nem fogjuk beérni a megrendelőink elégedettségével. Ettől a mi célunk több: a szolgáltatásunkkal mi magunk is elégedettek akarunk lenni! Örömünket lelni abban, hogy a legjobbat adtuk: hibátlan, nagyszerű munkát!

 

 

Tisztelettel:

Szőke Tamás
gondolatindító tanácsadó

 

2010.11.03.

 

 


 

Kíváncsi a legelső videónkra?
Valamikor 2008 végén forgattuk, de ma is aktuális!
Mindössze másfél percbe foglaltuk össze a lényeget.

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.