Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Gondolatindító-Hírlevél

Fontosnak tartjuk, hogy fent legyen a listánkon, mert a kiküldött leveleinken keresztül a még eredményesebb gondolkodásban segítjük.

Bármikor leiratkozhat, tehát nincs kényszer, de amíg velünk tart az úton, szívesen látjuk!

Nem akarunk semmit sem eladni Önnek,  hírleveleink célja a bizalomépítés, illetve néha egy-egy érdekes információt osztunk meg feliratkozottjainkkal első kézből, a coaching világából.

Ingyenes gondolatindító tanácsokat küldünk feliratkozottjaink számára, illetve a regisztrációt követően azonnal kettő ingyenes tanulmányt adunk.
Négy önvizsgálati kérdésből álló döntést serkentő anyagot, és egy olyan  tananyagot, ami a siker alapjait tárgyalja, gondolatindító, önelemzésre késztető módon.

Feliratkozását követően rövid gondolatindító ötleteket küldünk, heti rendszerességgel, húsz héten keresztül. (Adatait másnak nem adjuk ki, illetve bármikor le is iratkozhat.)
Figyelem! Leveleinket az info@gondolatindito.hu címről küldjük. Kérjük, hogy a spam szűrőjét állítsa be, hogy a fenti címről érkező leveleket soha ne érzékelje spam-eknek!
Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71195/2013.

Hogyan kell beállítani a levelezőt úgy, hogy bizonyos címről érkező levelek soha ne minősüljenek SPAM-nek?
Attila készített erről egy videót, megtekinthető ITT
Ha nincs türelme videón végignézni, akkor IDE KATTINTVA szövegesen ismerkedhet meg a beállításokkal

 


Csatlakozzon hozzánk a Facebook-on is!

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.