Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Életminőség javító kommunikációs tréning Szőke Tamással

Szeretne olyan ismereteket szerezni röpke két óra alatt, hogy utána akár gyökeresen is megváltoztathatja életét egy kedvezőbb irányba?

Szeretné tudni, hogy mi az a kommunikációs tudás, amit kis odafigyeléssel és tudatossággal pofonegyszerű alkalmazni és azonnali sikereket érhet el vele?

Örülne annak, ha mindössze néhány ezer forintért jártasságot szerezne abban, hogy miként lehet idővel népszerűbb a családjában, a baráti társaságban, sőt akár a munkahelyén is?

Életminőség javító kommunikációs tréningre invitálom Budapestre! 2013.12.03.


Ön is úgy tapasztalja, hogy a mai rohanó világunkban egyre kevesebb idő marad az emberi kapcsolataira?
Ha ez így van, akkor meg mennyire jó lenne azt a kevés időt is úgy kihasználni, hogy eredményes legyen!

Vezetőként, vagy beosztottként hányszor élte át, hogy a környezete nem érti, vagy nem akarja érteni Önt? Tett valamit azért, hogy ez a helyzet megváltozzon?

A családban odafigyelnek Önre? Megkapja a tiszteletet?
Kivívja magának a magatartásával, vagy kiharcolja bármi áron?

“Olyan jó lenne ha sokkal többek számára lehetnék rokonszenves!” – mondta nekem a napokban egyik ügyfelem egy mély sóhajjal kísérve mondandóját.
Vajon, hány és hány ember érzi a lelke mélyén, hogy bizony mennyire jó lenne népszerűbbnek, és rokonszenvesebbnek lenni?
Nem kevesebbet ígérek, mit azt, hogy megtanítom Ön miként kommunikáljon olyan módon, aminek egyenes következménye lesz:

– népszerűbbé válik akár a családi-, baráti-, üzleti-, vagy éppen a munkahelyi közösségben!
– új kapcsolatok kialakításánál előnnyel indul!
– jobban megfogják Önt érteni!
– több értékes kapcsolatra tehet szert!
– nőni fog az önbecsülése!
– minőségibb, eredményesebb életet tud élni!
– amennyiben polgármesternek készül, a bizalomépítés egyik alapkövét ismeri meg!

A kommunikációs tréning kiscsoportos, maximum 12 fő vesz részt rajta.
Interaktív, és ezzel együtt személyre szabott is!
Korlátlan kávé, tea, és frissítő fogyasztás!
Jó hangulatú, családias légkörű!

Helyszín és időpont:

2013. december 3-án, kedden Budapesten lesz, 18:00-20:30-ig

Helyszín: 1070 Rottenbiller u. 30. ( 5 percre a Keletitől, ingyenes parkolási lehetőséggel a Rottenbiller, vagy a Damjanich utcában, illetve 18 után az egyébként fizetős utcákban sem kell már fizetni.)

Az Életminőség javító mini tréning ára 7.500 Forint, és ez az ár már tartalmazza a 27% ÁFA-t is! (Vállalkozások, cégek számára elszámolható!) BNI tagok és ügyfeleink számára 6.000 Ft/fő

Jelentkezzen most, mert a helyek száma véges!

100% PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA! – Amennyiben elégedetlen, még csak indokolnia sem kell ennek az okát, mi visszafizetjük a teljes részvételi díjat a tréning végén! Nos, elég vonzó ez az Ön számára?

Jelentkezési határidő: 2013. december 2. 18:00

Jelentkezzen, jöjjön el, és tanulja meg, hogy hogyan lehet még eredményesebben élni, az örömtelibb mindennapokért!

Név (kötelező)

Lakcím (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefonszám (Fontos, mert ezen keresztül tudunk pontosítani Önnel!)

A státusz kiválasztása:
Budapest. December 3. kedd este 18:00-20:30 Részvételi díj: bruttó 7.500 FtBudapest. December 3. kedd este 18:00-20:30 Részvételi díj: bruttó 6.000 Ft Mert BNI tag és/vagy ügyfél vagyok

Üzenetem, kérdésem

A robotok elkerülése végett kérjük írja be az alábbi mezőbe:
captcha

Mi történik a jelentkezés után?
Egy e-mailt kapunk, amire mi maximum néhány órán belül választ küldünk, illetve ha kell, telefonon egyeztetünk.
(Adatait bizalmasan kezeljük, ahhoz másnak semmi köze!)

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ez a tréning megrendelhető intézmények, vállalkozások, de akár baráti körök számára is!

Kérjük írjon, ha érdeklik a részletek!
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * ** * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Mit mondanak, aki már részt vettek rajta?
Íme néhány vélemény:

“Köszönöm, hogy részt vehettem a tréningen, rohanó világunkban a Te tudatos spiritualitásod, amely ezen a tréningen is átjött, sokat segít a harmonikus emberi kapcsolatok kialakításában.” (Gödrösy Balázs – ügyvezető tulajdonos, GFS Consulting Pénzügyi Tanácsadó )

“Leghatározottabb gondolatom ezzel a tréninggel kapcsolatban:  Korábbi, már meglévő kommunikációs ismereteim megerősítést nyertek, elmélyültek bennem. Bátorított, inspirált. Újat is adott, amit azóta is eredményesen használok. “ (Kissné, Horváth Zsuzsa művelődésszervező – Érsekcsanád)

“Számomra ez egy jelentős tanulási forrás volt. Mivel,a cégünkön belül nekem kell motiválnom a dolgozóinkat ezért ehhez a tevékenységhez sok pozitív gondolatforrást, menetet kaptam ahhoz, hogy hogyan is segítsem őket Többek között a rávezetés módszerét tanulhattam meg, amit szívből köszönök!” (Ágnes Ekres-Szévald – Motivációs tréning vezető, Bácsszentgyörgyi Játékgyár)

“Élvezd a fejlődést, a magabiztosságot Tamás tréningje után!” (Máté Tóth Márta – Áramlat szépségstúdió Kiskunmajsa)

“A kommunikációs tréning segített más szemszögből megismerni egyes szituációkat. A legérdekesebb -és számomra leghasznosabb- rész pedig egyértelműen a kérdésfeltevés volt. Úgy érzem hasznosítható tudást kaptam és köszönöm, hogy részt vehettem rajta!” (Kiss Zsófi – Budapesti Gazdasági Főiskola – Külker tanulója)

“Mindenekelőtt azért éreztem jól magam Nálad, mert az okosabbtól tanulni nem szégyen. Nem utolsó sorban rengeteg új technikát tanultam az értékesítés jobbá tételére, mivel abba a hibába estem eddig én is, mint oly sok “kollégám”, hogy a termékről beszélünk és beszélünk, de azt, hogy az ügyfélnek mire is van pontosan szüksége nem mindig tudjuk meg. Ezen a tanfolyamon megtanulhattuk, hogy márpedig a kérdések visznek előre minket. Köszönöm szépen, hogy ott lehettem!” (Görög László – értékesítő, Record ajtó)

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.