Megoldást indító gondolatok, eredményes coaching

Benned az Érték!

 

Egyedi ötleteket valósítunk meg, álmokból építünk valóságot!

2012 pedig sokak számára a szerencse éve lesz, mert titkon dédelgetett álmaik testet öltenek és profitot fognak termelni. De miről is van szó?

Konkrét álmokat mesélek el, először álljon itt Áron története: Barátunk valamikor szenvedélyes vidéki kutyaidomár volt. Ha valaki komoly örzővédő  négylábút akart venni, akkor magával vitte már a pár hetes kutyus kiválasztására és rábízta az eb folyamatos tanítását. Neve lett Áronnak, keresett jó szakemberként élte napjait.
Változott a világ, úgy alakult, hogy Áron ma már a fővárosban él, egy nagy cég alkalmazottjaként és a kutyakiképzés a múlt emléke lett. De könyvet ír, ahol mindazt a tapasztalatot megosztja, amit két évtized alatt a négylábúak tanítása során szerzett.
Igen ám, de manapság ki vesz könyvet? Honnan lesz Áronnak fél milliója, hogy kinyomtassa 1000 példányban a művét, vajon melyik könyvforgalmazó vállalja, hogy árusítja és mennyi jutalékért? És majd hány példány talál gazdára és a forgalmazó mikor fizeti ki az eladott könyvek árát?

Áron már nem keresi a fenti kérdésekre a választ, mert egy másik utat választott. Domaint regisztráltunk, most készülnek azok az ingyenes tananyagok, amelyeket a feliratkozóknak fogunk adni és már azt is tudjuk, hogy hogyan kommunikáljunk velük hétről hétre és építsünk ezen keresztül olyan bizalmat, amelynek az eredményeként egyszercsak megveszik az időközben elkészült könyvet. Elektronikus formában. Nincs nyomdaköltség(!), nincs postázási díj, de vannak még további ajándékok, olyanok, amelyek egy könyv lapjain nehezen lennének megvalósíthatóak: hanganyagok, rövid videók. Áron álmot valósít meg, igazándiból 0 forintból, mert csak a tudása, a szorgalma és a munkája kell ehhez a projekthez, ugyanis a keretrendszert mi, a Gondolatindító Kft. adtuk. (Idővel majd a bevételeken osztozunk és ha jól megy a bolt, akkor még profit is képződik.)
 

Ez egy másik történet. Az én egyik álmomról szól. Valamikor 2008 végén eszembe jutott, hogy meg kellene tanítani az emberek egy részét arra, hogy hogyan növelhetnék az esélyességüket egy önkormányzati választáson. Rövidesen megszületett a polgarmesterleszek.hu és ingyenes- illetve fizetős tananyagainknak köszönhetően 2010 őszétől több száz polgármester kezdte meg úgy a ciklust, hogy a megmérettetés során az esélyességüket nagyban növeltük. Piacvezetők vagyunk, hiszen a mai napig versenytárs nélküli projektről van szó. (Nyilván itt sem minden előzmény nélküli a történet, közel húsz éve foglalkoztunk politikai marketinggel is, igaz kicsiben, egy szűk baráti réteg számára.)

Egy 2011. októberi megvalósult honlap-álom: www.nemlehetetlen.hu

A te álmoddal mi van?

Élsz valahol, végzed a napi feladatot, de a szíved nem ott van, hanem a saját történeted körül. Olyan ötlet birtokosa vagy, amit úgy érzed, ha meg tudnál valósítani, akkor megváltozna az életed. Csak hiányzik hozzá egy csapat, akik azt tudják, hogy hogyan kell az álmokat valósággá tenni.

Magadra ismertél? Az alábbi adatlap segítségével felveheted velünk a kapcsolatot.

Név (kötelező)

E-mail cím (kötelező)

Telefonszám (kötelező)

Üzenet

Kérjük írja be ezt a kódot:
captcha


Mi történik, ha az ,,Elküldöm" gombra kattintottál? Nos, mi arról egy e-mailt kapunk és rövidesen, maximum néhány napon belül felvesszük veled a kapcsolatot. Elképzelhető, hogy e-mailban, de az sem kizárt, hogy személyesen hívlak fel, erről a számról: 30/ 9 360 296

Gondolalokat indítunk és elakadásoknál a coaching módszereivel segítünk!

Meggyőződésünk, hogy a gondolatok a leglényegesebbek az ember életében! Azért dolgozunk, hogy Önben és magunkban, újabb és újabb megoldást indító gondolatokat generáljunk. Ha pedig Ön a célok megvalósítása közben elakad, coachinggal segítjük!
A coaching mindig pozitív, megerősítő, támogató és megoldás-orientált,
vagyis a problémák azonosítása után a probléma megoldására és a problémából kivezető lépésekre fókuszál.